Προσέχουμε για να έχουμε το στήθος... στο ύψος του!

Η επιδερμίδα στο στήθος είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη στην ηλιακή ακτινοβολία και την απότομη αυξομείωση του βάρους μας. Χρειάζεται περιποίηση, γυμναστική και γενικότερη φροντίδα για να παραμείνουν στο… ύψος τους.

Διατροφολόγοι ανά τον κόσμο πιστεύουν ότι σε μία σωστή διατροφή πρέπει οι γυναίκες να φροντίζουν και για το στήθος τους.

Κατ’ επέκταση, συμβουλεύουν να τρώμε πάντα τα καλά λιπαρά, που περιέχονται στο ελαιόλαδο, τους ξηρούς καρπούς και τα δημητριακά, ενώ επιμένουν ότι η ιδανική ισορροπία βρίσκεται ανάμεσα στα παραπάνω φαγητά, τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ο λόγος που αυτές οι τροφές είναι πολύτιμες για το στήθος είναι ότι περιέχουν μυϊκή μάζα και διατηρούν το στήθος στο… ύψος του.


Επίσης, για ένα τέλειο στήθος, μην ξεχνάτε το γυμναστήριο. Ζητήστε από τον υπεύθυνο στο δικό σας να σας δείξει μερικές ασκήσεις που βοηθούν στην ανόρθωση του στήθους, ειδικά αν κάνετε αυστηρή δίαιτα.


Πηγή:  nooz
Photo: sxc

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP