Επηρεάζουν οι ψευδοθηλές το μητρικό γάλα;

Απαντά η συντακτική ομάδα του
mitrikosthilasmos.com
Καλησπέρα σας,
θηλάζω αποκλείστηκα το δεύτερο μωράκι μου εδώ και δύο μήνες και μόνο με ψευδοθηλές. Έχω προσπαθήσει να τις κόψω αλλά κάθε φορά ο μικρός δυσανασχετεί και κλαίει γοερά..

Παρά το γεγονός ότι θήλασα και το πρώτο μου παιδί με αυτόν τον τρόπο και με επιτυχία για ένα χρόνο, ανησυχώ μήπως μειωθεί η παραγωγή μου.

Οι θήλες μου από το μαιευτήριο ήταν σε άσχημη κατάσταση, με φριχτούς πόνους, από φόβο μην ξανασυμβεί το ίδιο τις έβαλα με το που είδα να τραυματίζονται.

Αυτή τη φορά το έψαξα λίγο καλύτερα και με όλα αυτά που διάβασα φοβήθηκα μήπως και χάσω το γάλα μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μαρία Μ., Πειραιάς
14/06/2011

Αγαπητή φίλη Μαρία,

μερικές φορές οι χρήση ψευδοθηλών έχει προκαλέσει μείωση παραγωγής.

Έχοντας την εμπειρία επιτυχούς χρήσης τους στο πρώτο σου παιδί και αν υποθέσουμε πως έχει επιλέξει το σωστό μέγεθος και τις τοποθετείς σωστά, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παρακολουθείς το μωρό σου να είναι ευχαριστημένο κατά το θηλασμό και να αναπτύσσεται κανονικά.

Αν δημιουργηθεί πρόβλημα με το βάρος του μωρού τότε πιθανόν να χρειαστείς βοήθεια από ειδικό ώστε να σταματήσεις τη χρήση τους αλλά να αντιμετωπίσεις και τις πονεμένες σου θηλές.

Δες παρακάτω κάποιες σχετικές απαντήσεις:


Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP