ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για την προετοιμασία του θηλασμού

 Πολλές μέλλουσες μητέρες έχουν ανάγκη από χρήσιμες και σύγχρονες πληροφορίες καθώς και την σχετική υποστήριξη ΠΡΙΝ τον τοκετό ώστε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους πως είναι σε θέση να θηλάσουν.

Το Family Wellness Athens και η κα Λώρι-Ανν Ρόμπερτσον (εξειδικευμένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο) με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με έντονη ευαισθησία απέναντι σε κάθε νέα μέλλουσα μητέρα, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τα προγεννητικά σεμινάρια "Το πρώτο βήμα" σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, αξίας 50 ευρώ.

Τα επόμενα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τις 1 και 29 Ιουλίου. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως στο 210-6754075 ή στο lauriann@otenet.gr

Δείτε το event στο facebook

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP