Αποτρίχωση μασχάλης και θηλασμός

Απαντά ο Gabi Grupe-Κανελλοπούλου
Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC Σύμβουλος θηλασμού LLL
www.gabi.gr
Αξιότιμοι κύριοι,

πριν την εγκυμοσύνη μου χρησιμοποιούσα συσκευή αποτρίχωσης (Silkepil) για την περιοχή της μασχάλης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά την γέννα (εδώ και 2 1/2 μήνες) χρησιμοποιώ μόνο κερί από ειδικό όμως, όχι μόνη μου.

Μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το Silkepil εφόσον θηλάζω αποκλειστικά και θέλω να συνεχίσω το θηλασμό τουλάχιστον για ένα χρόνο μέχρι να επιστρέψω στην εργασία μου.

Και αν όχι μπορώ να χρησιμοποιώ το κερί ή μήπως πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη μέθοδο π.χ. ξύρισμα. Τί είναι ασφαλέστερο για το στήθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Π.,  Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
08/06/2011

Κατερίνα καλημέρα,

Δεν υπάρχουν έρευνες που να γνωρίζουμε σχετικά με την αποτρίχωση με συσκευές αποτρίχωσης σε σχέση με τον θηλασμό.Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


1 σχόλια :

katerina thessaloniki ,  9/6/11 15:57  

Καμμια απο τις δυο μεθοδους δεν ειναι ασφαλης για το συγκεκριμενο σημειο!Πολλες φορες ερεθιζεται ο λεμφαδενας και εξογκωνεται.Ας προσεχουμε καλυτερα με αυτα.Το ξυραφι μια χαρα ειναι.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP