Μαιευτήριο Hello Kitty

Ειδήσεις - Κόσμος 
Έχουμε ακούσει για Hello Kitty τοστ, έχουμε δει Hello Kitty ρολόγια... αλλά να, στην προκειμένη περίπτωση κάτι εντελώς διαφορετικό που φέρει τη μάρκα της πασίγνωστης γατούλας Hello Kitty. Το πρώτο μαιευτήριο στον κόσμο με θέμα Hello Kitty ανοίγει στην Ταϊβάν!


Ποιος θα το φανταζόταν πως θα το βλέπαμε και αυτό μια μέρα!
Το Hau Sheng στο Yuanlin στην κεντρική Ταϊβάν πρόκειται για ένα μαιευτήριο με 30 κρεβάτια που τα πάντα εκεί μέσα έχουν θέμα τη Hello Kitty... Οι κουβέρτες, τα σεντόνια, οι κουρτίνες, τα πιστοποιητικά γέννησης, οι κούνιες ακόμα και οι στολές του προσωπικού σχεδιάστηκαν με τη Hello Kitty στο μυαλό!

Στην είσοδο, υπάρχει ένα άγαλμα Hello Kitty ντυμένο γιατρός που υποδέχεται τις μέλλουσες μητέρες και στο εσωτερικό του ένα Hello Kitty ασανσέρ τις μεταφέρει στον προορισμό τους.


Ο Tsai Tsung-chi, διευθυντής του νοσοκομείου μετά από την έγκριση της Sanrio Co Ltd, που είναι η εταιρεία παραγωγής της Hello Kitty άνοιξε αυτό το μοναδικό στον κόσμο μαιευτήριο κόντρα στο μέχρι σήμερα ιατρικό κατεστημένο.

Ο ίδιος είπε: "Εύχομαι ο καθένας που έρχεται εδώ, μητέρες που υποφέρουν κατά τη γέννα, παιδιά που υποφέρουν από κάποια ασθένεια, να μπορούν να λάβουν ιατρική περίθαλψη και καθώς βλέπουν αυτά τα γατάκια να τους φέρνουν ένα χαμόγελο στα χείλη τους, βοηθώντας τους να ξεχάσουν την ταλαιπωρία τους και να αναρρώσουν γρηγορότερα".
 


 

 Δημοσίευση: 07/05/2011 

1 σχόλια :

Rinoula ,  7/5/11 16:18  

Καλά ολα τα άλλα, όμως με αυτές τις τεράστιες Κίττυ που στέκονται δίπλα στο κρεβάτι ή κάθονται στον καναπέ λίγο σκιάζομαι...

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP