Το μωρό μετά το θηλασμό δυσανασχετεί

Απαντά ο Στέλιος Παπαβέντσης
Παιδίατρος, MRCPCH, DCH
Πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC
www.pediatros-thes.gr
Το μωρό μου μετά το θηλασμό δυσανασχετεί, φαίνεται να πονάει ενώ μερικές φορές κάνει εμετούς. Αυτό μπορεί να συμβεί για κάποιες μέρες να σταματήσει και να ξεκινήσει πάλι.

Μου είπαν ότι δεν είναι κολικοί και ότι πιθανόν έχει δυσανεξία σε κάτι που τρώω και πιθανόν στο γάλα.

Τί μπορεί να συμβαίνει και τι δίαιτα να ακολουθήσω;
Ζωή Σ., Θεσσαλονίκη

31/05/2011

Το πιο πιθανό στην ηλικία αυτή είναι κολικοί.

Δικαιούστε μια πλήρη εκτίμηση από παιδίατρο με γνώσεις θηλασμού η οποία δεν μπορεί γίνει από το ίντερνετ.Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


1 σχόλια :

Ανώνυμος ,  31/5/11 16:00  

Γεια σας!
Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου.
Θηλάζω το 3,5 μηνών μωράκι μου αποκλειστικά. Από πολύ νωρίς άρχισε να έχει πρόβλημα με την παλινδρόμηση, πάντα μετά από κάθε γεύμα, άλλαγμα αλλά και στον ύπνο έβγαζε μεγάλες γουλιές, με αποτέλεσμα να το αλλάζω συνεχώς! Ο παιδίατρος μου το μόνο που μου έλεγε είναι ότι γιατρός μας είναι ο χρόνος και θα περάσει μεγαλώνοντας. Η ταλαιπωρία όμως η δική μου και του παιδιού ήταν τεράστια καθώς οι γουλιές συνοδέυονταν και από έντονη και συνεχόμενη γκρίνια.
Έπειτα από επικοινωνία με τη συμβουλο θηλασμού μου ξεκίνησα αποχή απο το αγελαδινό γάλα σε όλες του τις μορφές...ΠΡΟΣΟΧΗ...κρύβεται παντού!!! ακόμα και στα πατατάκια! Έκτοτε σώθηκα δεν ξαναέβγαλε την παραμικρή γουλιά ησυχασε και πλέον είναι ήρεμος, κοιμάται το βράδυ και είναι όλο χαρούλες!!!!!!!
Αξίζει το κόπο να το δοκιμάσει κάποιος που θηλάζει...!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP