Ακανόνιστος θηλασμός βρέφους

Απαντά η Αγλαΐα Παπαδήμα
Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας ΙBCLC
Καλημέρα έχω μια κορούλα 3 μηνών θηλάζουμε αποκλειστικά αλλά με μεγάλη δυσκολία. Τα γεύματα κρατάνε κοντά στη μια ώρα κάθε 3 ώρες.

Στον 2 μήνα άρχισε να τρώει σε κάθε γεύμα από το ένα στήθος άλλα ξαφνικά στον τρίτο μήνα σε ένα γεύμα το στήθος μου δεν κατέβαζε γάλα και αναγκάστηκα να της δώσω πάλι και από τα δύο στήθη.

Τώρα επί μία βδομάδα τρώμε πάλι και από τα δύο στήθη σε κάθε γεύμα αλλά δεν αισθάνομαι να έχει αυξηθεί πολύ το γάλα μου καθόμαστε μια ώρα περίπου κάνοντας εναλλαγές στήθους και αισθάνομαι πως ταλαιπωρείται και δεν χορταίνει.

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ, θέλω πάρα πολύ να πετύχω τον αποκλειστικό θηλασμό
Αθανασία Μ
., Βόλος

Η πρόσληψη βάρους του μωρού σας είναι πολύ καλή. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του μωρού σας.

Συνεχίστε να προσφέρετε και τους δύο μαστούς αφού αυτό φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στο μωρό σας. Αν νομίζετε ότι η παραγωγή σας είναι οριακή, δοκιμάστε να αυξήσετε τον αριθμό των γευμάτων, μήπως και αυτό μειώσει τη διάρκεια των γευμάτων.

Αν νομίζεται ότι το μωρό σας έχει δυσκολία στο θηλασμό, σκεφτείτε να επισκεφθείτε έναν οστεοπαθητικό για να αξιολογήσει.

Καλή συνέχεια


Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP