Ενημερωτική εκστρατεία γονέων από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυσή της εγκαινιάζει μια εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και προσέγγισης των γονέων και όσων άλλων ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών.

Στόχος είναι η διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών μέσα από τη σωστή ανατροφή τους. Ως ο κατ’εξοχήν αρμόδιος επιστημονικός φορέας, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους γονείς με τις απαραίτητες γνώσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές για την επίτευξη του στόχου.

Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι παιδίατροι, που εκπροσωπούν τόσο τη γενική παιδιατρική όσο και τις υποειδικότητες αυτής, θα απαντήσουν στα κυριότερα ερωτήματα των γονέων στη διάρκεια μιας πανηγυρικής συνεδρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011, ημέρα ολοκλήρωσης του 49ου Πανελληνίου Παιδιατρικού Συνεδρίου.


Η συνεδρία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμη μέσω internet και συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας e-child.gr μέχρι το τέλος του 2011.

Μέσα από το ακόλουθο ερωτηματολόγιο, σας δίνουμε την ευκαιρία να υποβάλετε τα ερωτήματά σας, τα οποία θα τεθούν σε διακεκριμένους παιδιάτρους και θα απαντηθούν στις 12 Ιουνίου 2011. Παράλληλα, θα θέλαμε τη δική σας άποψη για ορισμένα σημαντικά ζητήματα που άπτονται της φροντίδας και ανατροφής των παιδιών.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργά και αναμένουμε τα ερωτήματά σας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Εκ μέρους της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας
Ο Πρόεδρος
Καθηγητής, Ανδρέας Κωνσταντόπουλος___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP