Πώς μπορώ να ξαναρχίσω τον θηλασμό;

Το μωρό μου είναι 6 μηνών. Από 4,5 μηνών αναγκάστηκα να του δώσω ταυτόχρονα με τον θηλασμό και συμπλήρωμα γιατί το μωρό δεν είχε πάρει ικανοποιητικό βάρος σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού. 

Ενώ πρώτα θήλαζε γύρω στα 25 λεπτά συνολικά σε κάθε γεύμα τώρα πλέον  δεν κάθετε όλες τις φορές και μόλις το ακουμπήσω στο στήθος μου αρχίζει και κλαίει. Κάνει μόνο 1 με 2 γεύματα την μέρα από το στήθος μου και αυτά μόνο για 5 το πολύ λεπτά. Έπειτα αρχίζει και κλαίει και αναγκάζομαι να του δώσω μπουκάλι, όπου και το αδειάζει όλο. 

Είναι πλέον εφικτό να ξαναρχίσω τον θηλασμό και αν ναι πως θα τα καταφέρω;

Μαρία Σ
, Ηράκλειο Κρήτης

Φίλη Μαρία,

επαναγαλακτισμός μπορεί να γίνει! Μπορεί να είναι μια απαιτητική διαδικασία κατά την οποία χρειάζεσαι νοσοκομειακό θήλαστρο, χρόνο και υπομονή, όμως πολλές μητέρες τα έχουν καταφέρει!

Παρακάτω θα βρεις οδηγίες:


Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP