Θα ήθελα οδηγίες για την ενίσχυση της παραγωγής γάλακτος


Θα ήθελα ακριβείς οδηγίες για την ενίσχυση της παραγωγής γάλακτος, καθώς νιώθω ότι το μωρό μου θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένο με μεγαλύτερη ποσότητα.

Ευχαριστώ πολύ.

Μαρία Σ., Κατερίνη

Φίλη Μαρία,

πολλές μαμάδες νιώθουν την παραγωγή τους να μην επαρκεί για το μωρό τους. Αρκετά συχνά πράγματι είναι μειωμένη, άλλες φορές πάλι είναι μια λανθασμένη αίσθηση... που πηγάζει από άγνοια, άγχος κλπ. Να θυμάσαι πως ο καλύτερος και αποδοτικότερος τρόπος για να αυξηθεί η παραγωγή σου είναι να θηλάζει περισσότερο το μωρό! Είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης! Θηλάζουμε όσο θέλει και όποτε θέλει το μωρό! Ανεμπόδιστα, χωρίς περιορισμούς, χωρίς ρολόγια! 

Παρακάτω ακολουθούν μερικές απαντήσεις σε παρόμοια ερωτήματα καθώς και σχετικά θέματα που έχουν δημοσιευτεί:


Τις ερωτήσεις σας προς την επιστημονική μας ομάδα
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP