Εξωσωματική... με μια ένεση μόνο!

Αρκεί μια μόνο ένεση, αντί για επτά ενέσεις της γνωστής (μέχρι σήμερα) θεραπείας με γοναδοτροπίνες, για την διέγερση των ωοθηκών και την επακόλουθη εξωσωματική γονιμοποίηση.

Αυτό επιτυγχάνεται με την Κοριφολλιτροπίνη άλφα (Corifollitropin alfa), έναν νέο τύπο ανασυνδυασμένης γοναδοτροπίνης με δράση FSH, της γνωστής φυσικής ορμόνης που παράγεται από το γυναικείο οργανισμό και διεγείρει την παραγωγή ωαρίων στις ωοθήκες.


Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η παρατεταμένη διάρκεια δράσης της, αφού έχει τη δυνατότητα να διεγείρει και να διατηρεί την ανάπτυξη πολλαπλών ωοθυλακίων για επτά ημέρες.

Αυτό σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για τις γυναίκες στον κύκλο θεραπείας, αφού σε συνδυασμό με πρωτόκολλο GnRH ανταγωνιστή, η corifollitropin alfa μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ενέσεων έως και 70% σε ένα κύκλο θεραπείας.
Πηγή & φωτό: real

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP