Εμπόδιο στο θηλασμό
Ανώνυμη καταγγελία

Είμαι μια μητέρα μιας 20μηνης κορούλας η οποία ζει με τον άντρα μου στην Πρέβεζα, από την οποία κατάγομαι και εγώ αλλά και ο άντρας μου -ο οποίος είναι στρατιωτικός και δουλεύει με βάρδιες- και εκεί υπάρχουν και οι γονείς μας για να προσέχουν το παιδί.

Εγώ εργάζομαι στην Αθήνα και μετά από την άδεια γέννας που είχα από τη δουλειά μου, γύρισα ξανά στην Αθήνα περιμένοντας κάθε Σαββατοκύριακο να πάω Πρέβεζα με τα επακόλουθα έξοδα, χωρίς βέβαια καμία επιείκεια από τους ανωτέρους μου.

Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι εγώ, όταν ξεκίνησα τη δουλειά μου, ακόμα θήλαζα με κάθε δυσκολία που αντιμετώπισα μέχρι εκείνη τη στιγμή (μαστίτιδες, κομμένες θηλές κτλ). Εγώ, δεν είχα δώσει στο παιδί μου καθόλου ξένο γάλα γιατί είχα πάρα πολύ, φανταστείτε ότι είχα κρατήσει στην κατάψυξη πάνω από 300 σακουλάκια με γάλα έξτρα!


Όμως, μη δίνοντάς μου περισσότερη άδεια, με ανάγκασαν να το διακόψω βίαια, αφού και μακριά από το παιδί ήμουν αλλά και αυτό να μη θέλει να πιει το ξένο γάλα.

Μετά μου λέτε ότι το κράτος μεριμνεί για το θηλασμό! Πού είναι το κράτος στη δικιά μου περίπτωση;;; Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο οργανισμός που δουλεύω είναι δημόσιος.


Περιμένουμε και τις δικές σας καταγγελίες στο mitrikosthilasmos.com

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP