Διακοπή θηλασμού. Πώς θα το μάθω να πίνει από μπιμπερό;

Απαντά η Αγλαΐα Παπαδήμα
Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας
IBCLC
Κυρία Αγλαΐα γεια σας ο Θεός να σας έχει καλά να μας βοηθάτε.

Το μωράκι μου είναι 9 μηνών και θηλάζει ακόμα, (μόνο πρωί βράδυ) σε 2 μήνες θα επιστρέψω στην εργασία μου (κάνω βάρδιες και πολλά νυχτερινά) και θα πρέπει να διακόψω το θηλασμό, όμως το μωράκι μου δεν πίνει ξένο γάλα και δεν δέχεται το μπιμπερό ούτε με δικό μου γάλα.

Τί θα κάνω που τις ώρες που θα πρέπει να θηλάσει εγώ θα απουσιάζω; πώς θα το μάθω να πίνει από μπιμπερό; έχω αγχωθεί πάρα πολύ... βοηθήστε με.

Σας ευχαριστώ.
Άννα Π., Παγκράτι
Στην ηλικία που είναι το μωρό σας, πίνει υγρά από το ποτήρι και είναι παράλογο να του μάθετε το μπιμπερό. Το μπιμπερό πρέπει να διακόπτεται στους 12 μήνες, σύμφωνα με τους ορθοδοντικούς.

Όσες ώρες και να απουσιάζετε, θα είστε αρκετές ώρες στο σπίτι και μπορείτε να συνεχίσετε το θηλασμό. Το ότι θα κάνετε βάρδιες δεν σας υποχρεώνει να αποθηλάσετε. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να αντλείτε, ούτε να δίνετε το γάλα σας με το μπιμπερό σε ένα τόσο μεγάλο μωρό!

Καλή συνέχεια.Τις ερωτήσεις σας προς την επιστημονική μας ομάδα
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού1 σχόλια :

Ανώνυμος ,  21/2/11 11:50  

αννα μου δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι,οταν λειπεις αυτος που θα το προσεχει θα του δινει τα φρουτα και τα λαχανικα του και οταν επιστρεφεις θα το θηλαζεις οποτε στο ζητησει,το ιδιο θα κανω και εγω που επιστρεφω σε λιγο στη δουλεια...

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP