Άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο, αλλά ξέχασε μέσα τα κλειδιά!

Ώρες αγωνίας έζησε μία νεαρή γυναίκα από την Κρήτη, όταν συνειδητοποίησε ότι ξέχασε τα κλειδιά της μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν το... μωρό της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Νέα Κρήτη", η γυναίκα είχε παρκάρει έξω από γνωστό πολυκατάστημα του Ηρακλείου, αφήνοντας μέσα το βρέφος.

Βγήκε βιαστικά από το αυτοκίνητο να για πάει στο πολυκατάστημα, έβαλε από πριν την ασφάλεια στην πόρτα, την έκλεισε και μετά διαπίστωσε ότι δεν είχε πάρει κλειδιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι τελικά αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να απεγκλωβίσουν το μωρό.

Το παιδάκι χαίρει άκρας υγείας. Όσο για την ξεχασιάρα μαμάς; Δέχτηκε τις παρατηρήσεις των αστυνομικών και θα κληθεί φυσικά να πληρώσει το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου της....
 
Photo: skatoolaki


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP