Κάνει να παρακολουθεί το μωρό τηλεόραση;

Απαντά η Δέσποινα Κλωστοπούλου - Γλέζου
Παιδίατρος

Καλησπέρα και πάλι με ένα άλλο ερώτημα...
έχω ένα μωράκι 5 μηνών και πολύ συχνά όταν είναι ανοιχτή η τηλεόραση στο δωμάτιο που την κρατάω στυλώνει το βλέμμα της εκεί... το ίδιο συμβαίνει και με την οθόνη του υπολογιστή μου.

Γνωρίζετε αν είναι επικίνδυνο για τα μάτια του;

Να πω επίσης ότι η τηλεόραση είναι σχετικά καινούργιας τεχνολογίας με επίπεδη οθόνη και ο υπολογιστής φορητός (τα αναφέρω αυτά σε περίπτωση που παίζει ρόλο το είδος της οθόνης).

Ευχαριστώ
Βασιλική Κ., Άλιμος

Αγαπητή Βασιλική,

δεν είναι κακό αν για λίγο στύλωσε το μωράκι σου το βλέμμα του σε κάποια οθόνη, όμως γενικά η τηλεόραση ή ο υπολογιστής δεν πρέπει να είναι ανοιχτά παρουσία παιδιού και ειδικά σε μικρές ηλικίες γιατί όχι μόνο τους αποσπά την προσοχή αλλά η ακτινοβολία τα επηρεάζει χωρίς απαραίτητα να κοιτάνε προς την οθόνη!
Τις ερωτήσεις σας προς την επιστημονική μας ομάδα
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP