Δεν θέλει το μπιμπερό

Απαντά η Gabi Grupe-Κανελλοπούλου
Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας
IBCLC
www.gabi.gr

Έχω ένα αγοράκι περίπου 8 μηνών. Μέχρι τώρα τον θηλάζω αποκλειστικά.

Έχω κάνει τράπεζα γάλακτος αλλά το μωρό μου δεν παίρνει καθόλου μπιμπερό ούτε καν για νερό. Νερό του δίνω με φλυτζανάκι ή με μικρό ποτηράκι. Δεν παίρνει ούτε καν μπιμπερό ποτηράκι.
Το πρόβλημα είναι ότι σε 1 μήνα θα πάω δουλεία. Τί μπορώ να κάνω;
Ανθή Τ. ΣέρρεςΚαλημέρα Ανθή, Τα μωρά που θηλάζουν, συχνά δεν παίρνουν το μπουκάλι όταν το δίνει η μαμά. Εάν έχεις προσπαθήσει και με άλλο άτομο και πάλι αρνείται, τότε μήπως προσπαθήσεις να του δόσεις το γάλα με το ποτηράκι που του δίνεις και το νερό.

Όταν θα είσαι σπίτι θα τον θηλάζεις όποτε θέλει. Μερικά μωρά περιμένουν να πιουν το γάλα όταν επιστρέψει η μαμά στο σπίτι και αυξάνουν την συχνότητα με την οποίαν θηλάζουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Παράλληλα μπορείς να συνεχίσεις να δοκιμάζεις να του δόσεις το μπιμπερό κάθε 2-3 ημέρες μήπως αλλάξει γνώμη.
Τις ερωτήσεις σας προς την επιστημονική μας ομάδα
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP