Αφιέρωμα: Ταυτόχρονος θηλασμός - Κόρινθος (φωτό-βίντεο)

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα για τις εκδηλώσεις ταυτόχρονου θηλασμού που έγιναν σε διάφορες πόλεις της χώρας στις 6 Νοεμβρίου με αφορμή την ιδέα μιας μαμάς μέλος ενός φόρουμ που θέλησε στα πλαίσια της φετινής παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού να αφυπνιστούν όλες οι μανούλες!

Παρακάτω ακολουθεί ένα βιντεάκι με φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που έγινε στην Κόρινθο, στα Περιβολάκια!


Και στην Κόρινθο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αρκετές μαμάδες κι έδωσαν το παρόν!

Μαμάδες θήλασαν τα μωράκια αλλά και τα μεγαλύτερα παιδάκια τους! Στην παρέα ήταν και εγκυούλες, μια από αυτές μάλιστα, διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι ενώ κυοφορεί το τέταρτο παιδάκι της θηλάζει ακόμη τον μικρότερο γιο της!!

Όπως δήλωσαν στο mitrikosthilasmos μπορεί να μην υπήρχε άρτια οργάνωση (απλές μαμάδες είναι άλλωστε, δεν υπήρχε κάποιος επίσημος φορέας από πίσω...), όμως έδωσαν το παρόν, πέρασαν τέλεια με τα μωρά να θηλάζουν και τα μεγαλύτερα να παίζουν στην παιδική χαρά και το σημαντικότερο κατάφεραν να περάσουν το μήνυμά τους υπέρ του μητρικού θηλασμού!

Απολαύστε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα...

1 σχόλια :

Ανώνυμος ,  27/11/10 11:15  

Μπράβο και σε εσάς!!!! Συγχαρητήρια σε όλες......

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP