Οι "ειδικοί" απαντούν # 194 - Θέμα: Καντιντίαση


ΕΡΩΤΗΣΗ
Έχω ένα μωράκι 4 μηνών και εδώ και 3 μήνες με πονάει υπερβολικά το ένα στήθος σαν να το έχω χαξει με ξυράφι. Στο κέντρο της θηλής έχει ένα άσπρο το οποίο αν πιπιλίσει πολύ ώρα το μωρό φεύγει και εμφανισιακά είναι σαν το πύον που πιάνουν οι αμυγδαλές.

Διάβασα για καντιντίαση και δοκίμασα Dactarin στοματική γέλη. Έχω και την κρέμα την οποία σκέφτηκα να βάλω και να ξεπλύνω πριν φάει αλλά φοβάμαι λίγο να την χρησιμοποιήσω.

Θέλω να σταματήσω να βλέπω αγγαρεία να τον θηλάσω από το δεξί στήθος.... και αν αρχίσει να πονάει και το άλλο....(!!)
Παιδίατρο δεν έχω βρει κανέναν υπέρ του θηλασμού, και κανέναν να με βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.... Κατερίνα Κ., Αθήνα


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Η στοματική γέλη καλύπτει κι εσάς και το μωρό. Η κρέμα δεν θα βοηθήσει περισσότερο.
Η καντιντίαση περιορίζεται σημαντικά και σχεδόν εξαφανίζεται αν κόψετε τη ζάχαρη από τη διατροφή σας. Προσοχή στην κρυμμένη ζάχαρη που περιέχουν πολλά τρόφιμα που δεν είναι γλυκά (ψωμί, κέτσαπ κλπ). Θα πρέπει να διαβάζετε όλες τις ετικέτες αν χρησιμοποιείτε συσκευασμένα τρόφιμα.
Επίσης το παραδοσιακό γιαούρτι βοηθάει στο να αντιμετωπίσει ο οργανισμός μας πιο γρήγορα την καντιντίαση. Θα πρέπει να το καταναλώνετε κάθε μέρα, κατά προτίμηση σκέτο.
Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τη διατροφή που θα σας βοηθήσει αν ψάξετε στο google: "anticandida diet".Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας I.B.C.L.C.

Τις ερωτήσεις σας προς την επιστημονική μας ομάδα
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού
___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP