Ξεκινά η νέα σχολική εκστρατεία UNICEF 2010

Μεγάλο Bazaar στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα 

Η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του Σχολικού έτους με μια νέα συλλογή σχολικών ειδών και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Σε όλο τον κόσμο, περίπου 101 εκατομμύρια παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο, τα 53 εκατομμύρια από αυτά κορίτσια, ενώ υπάρχουν 781 εκατομμύρια ενήλικες αναλφάβητοι σε όλο τον κόσμο από τους οποίους το 64% είναι γυναίκες. 

Η UNICEF διέθεσε το 2009 μέσα από τα προγράμματα που διεξάγει σε όλο τον κόσμο σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση των παιδιών και την προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στο σχολείο αγοριών και κοριτσιών.

Από την Τετάρτη 1, έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, η UNICEF προσκαλεί τους φίλους των παιδιών να επισκεφθούν το μεγάλο bazaar με την πλήρη συλλογή των σχολικών της ειδών 2010, στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. 


Στον ίδιο χώρο θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την εκπαίδευση των παιδιών σε όλο των κόσμο αλλά και την κατάσταση των παιδιών στο Πακιστάν, όπως την αποτύπωσαν επώνυμοι φωτογράφοι της UNICEF.

Τα σχολικά είδη UNICEF διατίθενται επίσης από:

Τα Καταστήματα UNICEF:

 • ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη 
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μιχελιδάκη 19 - ΧΑΝΙΑ: Μπονιαλή 25
Τα περίπτερα UNICEF:
 • Αθήνα: Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
 • Καλλιθέα: Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)
 • Μαρούσι: Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως
 • Γλυφάδα: Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
 • Πειραιάς: Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου
Τέλος τα τετράδια της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών: Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, στα ΕΛΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

 • τηλ.: 801 500 12345 όλο το 24ωρο
 • fax: 210 72 52 555
 • ιστοσελίδα UNICEF: www.unicef.gr
   
 
Δ.Τ.: Unicef___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP