Άδεια και επίδομα μητρότητας σε αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους

Επίδομα και άδεια μητρότητας τουλάχιστον 3,5 μηνών δικαιούνται στο εξής και οι αυτοαπασχολούμενοι εργαζόμενοι και οι σύζυγοί τους, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τέθηκε σε ισχύ από την Τετάρτη. 

Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Κομισιόν, με αφορμή τη θέση σε ισχύ της Κοινοτικής Οδηγίας 2010/41/ΕΕ για τους αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους και τους / τις συμβοηθούντες/ούσες συζύγους. Σε επίπεδο ΕΕ πρόκειται για την πρώτη φορά που χορηγείται επίδομα μητρότητας σε αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους.
Πηγή & φωτό: myhnews___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP