Οι "ειδικοί" απαντούν # 66 - Θέμα: Γυμναστική κατά την περίοδο θηλασμού & θήλαστρο


Θέμα: Γυμναστική κατά την περίοδο θηλασμού & θήλαστρο
Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω εαν κατά τη διάρκεια του θηλασμού επιτρέπετε η γυμναστική ( με βάρη ή aerobic). Είχα διαβάσει ότι παράγετε κάποια όξινη ουσία κάνοντας το γάλα μη καλό για το μωρό. Επίσης ποιές είναι καταλληλότερες ώρες άντλησης με θήλαστρο ώστε να μην επιβαρύνω το στήθος μου; Τρώει σχεδόν κάθε 1 ώρα την ημέρα. Δυο φορές που το χρησιμοποίησα ένιωσα το στήθος μου να γεμίζει.

Αγγελική Γ.
, Ελληνικό


Σημ.: έχουν δωθεί και άλλα συμπληρωματικά στοιχείαΔεν υπάρχει πρόβλημα και η ήπια γυμναστική είναι ωφέλιμη για την θηλάζουσα μητέρα. Ακόμα και αν κάνετε έντονη άσκηση το μόνο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί είναι να χάνετε πολύ γρήγορα βάρος. Πρέπει να προσέχετε να μην χάνετε πάνω από 2kg τον μήνα. Οι κατάλληλες ώρες για θήλαστρο είναι το πρωί, όπου οι πιο πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι έχουν πιο πολύ γάλα. Επίσης μπορείτε να βγάζετε γάλα όταν το μωρό πίνει μόνο από το ένα στήθος, μετά τον θηλασμό, ή όταν το μωρό κοιμάται.


 

Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας I.B.C.L.C.
Τις ερωτήσεις σας προς την επιστημονική μας ομάδα
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩΦιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP