Εγκυμοσύνη: Τροφές ευεργετικές για το στήθος

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην υγεία του στήθους και στην εμφάνισή του παίζουν και πάλι τα συστατικά που προσφέρετε στον οργανισμό σας μέσα από τις τροφές. 

Ακόμα και τις ραγάδες μπορείτε να προλάβετε, αρκεί να παίρνετε ουσίες με ευεργετική δράση στις ίνες του συνδετικού ιστού, οι οποίες περιέχουν κολλαγόνο. Ωστόσο, τα καθημερινά σας μενού έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αφού επηρεάζουν και την ποιότητα του θηλασμού. 

Όσο πιο ισορροπημένα τρώτε τώρα, τόσο πιο πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά θα είναι το γάλα που θα δώσετε στο μωρό σας. Με άλλα λόγια, οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και οι πρωτεΐνες, που μπαίνουν τώρα στο πιάτο σας, θα εξασφαλίσουν με το θρεπτικό γάλα σας τις καλύτερες προϋποθέσεις στο μικρό σας για το ξεκίνημά του στη ζωή. 

Τα συστατικά που διατηρούν την ομορφιά των μαστών σας είναι:
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στην παρασκευή κολλαγόνου από τον οργανισμό
  • Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β ευνοούν τη δημιουργία κολλαγόνου και διατηρούν την επιδερμίδα απαλή
  • Ο ψευδάργυρος προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων


Πηγή: yourbaby
Photo:  istockphoto___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP