"Ρώτα τον ειδικό". Η νέα μας υπηρεσία!

Το ζητήσατε; Το έχετε! 
Η νέα υπηρεσία του Μητρικού Θηλασμού «Ρώτα τον ειδικό» είναι γεγονός!

Άγχη, αγωνίες, απορίες και προβληματισμοί για διάφορα θέματα μας κατακλύζουν όλους. Ειδικά για όσους σκοπεύουν να γίνουν γονείς και πολύ περισσότερο για όσους είναι ήδη, τα ερωτήματα είναι πολλά, καθημερινά και ποικίλα.

Ο Μητρικός θηλασμός πάντα κοντά στους αναγνώστες του, μετά από την συνεργασία που εξασφάλισε με επιστήμονες και ειδικούς από τον χώρο της υγείας, πέρα από τον ενημερωτικό του ρόλο, εγκαινιάζει σήμερα μια νέα συμβουλευτική υπηρεσία!

«Ρώτα τον ειδικό» 

Για οποιοδήποτε θέμα σας προβληματίζει σχετικά με τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό, τη μητρότητα, την οικογένεια, την υγεία και γενικά τη ζωή με το παιδί, μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτησή σας και σύντομα θα λάβετε μια απάντηση από τον αρμόδιο ειδικό της επιστημονικής ομάδας του Μητρικού Θηλασμού.

Τώρα όλες σας οι ερωτήσεις και απορίες βρίσκουν απάντηση! 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματά σας και το συντομότερο δυνατό θα έχετε ενημέρωση.

Σημείωση
Οι επιστημονικοί μας συνεργάτες δίνουν απαντήσεις ΜΟΝΟ σε γενικές ερωτήσεις που δεν χρήζουν επείγουσας απάντησης.
Αν έχετε ειδικές ερωτήσεις που χρειάζονται επείγουσα απάντηση παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στον προσωπικό σας γιατρό!

Υποβάλλετε το ερώτημά σας
 

Δείτε αν η απάντηση στο ερώτημά σας υπάρχει ήδη στον Μητρικό Θηλασμό. Αν δεν βρίσκετε απάντηση, συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ εύκολα, γρήγορα και απλά!Ευχαριστούμε που επιλέγετε τον Μητρικό θηλασμό για την ενημέρωσή σας!

Είμαστε συνεχώς κοντά σας...
Η ομάδα του Μητρικού Θηλασμού


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP