Στήθος: Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση

Φυσικά θα πρέπει να τονιστεί, ότι με την πάροδο του χρόνου και με τις αλλαγές που υφίσταται το σώμα, το στήθος αρχίζει να χάνει τη νεανικότητα και τονικότητά του. 

Η ηλικία είναι από τις βασικές αιτίες εμφάνισης χαλάρωσης μιας και με την πάροδο του χρόνου μειώνεται σταδιακά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικών ινών, μειώνεται ο μυικός τόνος και εκφυλίζεται ο λιπώδης ιστός. Όλα αυτά συντελούν στη μείωση της σφριγηλότητας και τη σταδιακή πτώση του στήθους. 

Αγαπήστε το σώμα σας και φροντίστε το όπως του αξίζει, δε θα ήταν σωστό για καμία γυναίκα να προσπαθεί να συμβαδίσει με τα πρότυπα της εποχής θέτοντας εξωπραγματικούς στόχους. 

Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια πιο ριζική αντιμετώπιση, σκεφτείτε σοβαρά αν το πρόβλημα της χαλάρωσης είναι ρεαλιστικό ή μήπως είσαστε υπερβολική με την εμφάνισή σας. 

Στην περίπτωση που για διάφορους λόγους υπάρχει χαλάρωση που σας ενοχλεί αισθητικά, δεν υπάρχει κάποια συντηρητική αντιμετώπιση. Όταν το πρόβλημα είναι μεγάλο και αρχίζει πια να επηρεάζει έντονα την εικόνα και την αυτοπεποίθησή σας, τότε το πρόβλημα αντιμετωπίζεται χειρουργικά με αποκατάσταση του στήθους (π.χ. ανόρθωση, αύξηση, μείωση, σύσφιξη, κ.ά.). 

Εκτός, όμως, από τη χειρουργική λύση, υπάρχουν και άλλες μη χειρουργικές ιατρικές μέθοδοι μερικής αποκατάστασης του στήθους, που περιλαμβάνουν τοπική έγχυση από γιατρό διαφόρων σκευασμάτων (π.χ. μεσοθεραπεία).


Πηγή: yeskid 
Photo: tressugar___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP