Αν θέλετε να γίνετε πατέρας μην τρώτε...σόγια!

Προς τους άνδρες: αποφύγετε την σόγια όπως ο διάολος το λιβάνι....

Κινέζοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι συστατικά των καρπών της σόγιας παρεμβαίνουν στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα καταστρέφοντας την παραγωγή σπέρματος.

Τα προϊόντα σόγιας γίνονται πλέον όλο και πιο δημοφιλή αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Όμως υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες φυσικά χημικά που περιέχονται σε αυτά μιμούνται τη δράση των γυναικείων ορμονών του φύλου.

Η σόγια περιέχει, για παράδειγμα, γενιστεϊνη, η οποία είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς των κυττάρων οι οποίοι αποκρίνονται στα οιστρογόνα. Τώρα εργαστηριακή μελέτη που έκαναν ειδικοί του Ιατρικού Κολεγίου Γουενζού στην Κίνα έδειξε ότι η γενιστεϊνη παρεμβαίνει στην παραγωγή ζωτικής σημασίας ενζύμων που εμπλέκονται στην παραγωγή σπέρματος.

“Η υπερβολική έκθεση σε παράγοντες που μιμούνται τη δράση των οιστρογόνων μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος” γράφουν οι ερευνητές στην μελέτη τους.

Γι αυτό κομμένη από σήμερα η σόγια αν πραγματικά θέλετε κάποια στιγμή να γίνεται πατέρας!Πηγή: newsit.gr ___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP