Σφριγηλό στήθος

Το στήθος είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητάς σας. Πάνω απ' όλα όμως είναι σύμβολο της μητρότητας, αφού στην περιοχή αυτή του σώματος θα αποτυπωθούν τα πρώτα μηνύματα της εγκυμοσύνης με συγκεκριμένα σημάδια. 

Οι μαστοί ξαφνικά θα μεγαλώσουν και θα βαρύνουν, οι ρώγες θα γίνουν πιο στητές και οι θηλές πιο σκούρες. 

Αν έχετε την καλή συνήθεια να προσφέρετε στο στήθος σας την κατάλληλη περιποίηση για να διατηρείται νεανικό και σφιχτό, οι φροντίδες σας πρέπει να ενταθούν τώρα που πρόκειται να γίνετε μητέρα. Όχι μόνο για να το προστατεύσετε από τη χαλάρωση και τις ραγάδες, αλλά και για να το προετοιμάσετε για το θηλασμό, αφού ο προορισμός του είναι να παράγει γάλα για το μικρό σας. 

Η διαδικασία αυτή ξεκινά από την αρχή της κύησης. Τόσο όμως η εγκυμοσύνη όσο και ο θηλασμός μπορεί να το επηρεάσουν. 

Αν το παραμελήσετε, αργότερα θα το μετανιώσετε. Βέβαια, ένα σκληρό και στητό στήθος οφείλεται εν μέρει και στα γονίδιά σας, αλλά όχι μόνο. Είναι και δικό σας επίτευγμα, επειδή του παρέχετε τη σωστή περιποίηση και το στηρίζετε με τον κατάλληλο στηθόδεσμο. 

Η πρόληψη αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο ασφαλέστερος τρόπος, για να διατηρήσετε όσο καλύτερα γίνεται τα δώρα που σας χάρισε η φύση.


Πηγή: yourbaby.gr ___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP