Νέες στήλες "Ιστορίες Τοκετού - θηλασμού" και "Γκαλερί"


Μαμάδες (ή γιατί όχι και μπαμπάδες!) στείλτε τις δικές σας εμπειρίες και μαρτυρίες σχετικά με τον τοκετό, τον θηλασμό, τη μητρότητα, τη ζωή με το παιδί... στο email μας (παρακαλούμε πολύ μην χρησιμοποιείται στα κείμενά σας κεφαλαία γράμματα ή λατινικούς χαρακτήρες).

Στόχος είναι η συμπαράσταση στις μαμάδες που θέλουν να θηλάσουν ή θηλάζουν ήδη (ίσως μέσα από τη δική σας ιστορία να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο για να αρχίσουν ή να συνεχίσουν το θηλασμό, ακόμη και να λύσουν απορίες τους ή να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα!) στόχος και η υποστήριξη του πιο δύσκολου ρόλου, αυτού του να είναι κανείς γονιός! 

Αν θέλετε μπορείτε να στείλετε και φωτογραφίες ή ακόμη και βίντεο για να δημοσιευθούν μαζί με το κείμενό σας ή/και να προστεθούν στη γκαλερί μας (αρκεί το υλικό να είναι ελεύθερο πνευματικών δικαιωμάτων, δλδ να σας ανήκει!).

Διαβάστε περισσότερα: 


6 σχόλια :

Ανώνυμος ,  17/6/10 17:21  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΝΤΙΑ Κ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ 8 ΜΗΝΩΝ!ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ 3,5 ΜΗΝΕΣ,ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΠΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ!

manoula 18/6/10 00:45  

Γειά σου Νάντια! Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια :-)
Καλή συνέχεια με τον θηλασμό!

Ανώνυμος ,  17/9/10 15:07  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ!!!ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 11 ΜΗΝΩΝ.Η ΜΙΚΡΗ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ,ΓΑΛΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΛΩ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ(ΜΠΙΜΠΕΡΟ) ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Η ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....

Μητρικός θηλασμός 18/9/10 03:02  

Καλημέρα Νάντια!
Μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις, ΕΔΩ !

ΑΜΕΡΣΑ ,  26/1/15 17:09  

Προσπαθώ να βρω το mail σας για να μπορέσω να σας γράψω κ δεν το βρίσκω πουθενά

Μητρικός θηλασμός.com 27/1/15 10:24  

Αγαπητή φίλη καλημέρα.

Υπάρχει το πεδίο "Επικοινωνία" στο επάνω μέρος της σελίδας μας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία μας!

Περιμένουμε τις ιστορίες σας στο editor@mitrikosthilasmos.com

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP