Συναντήσεις & ομιλίες από το mitrikosthilasmos.comTo mitrikosthilasmos.com σχεδιάζει μια σειρά συναντήσεων & ομιλιών με συμβούλους μητρικού θηλασμού και καταξιωμένους ειδικούς από τον χώρο της υγείας με σκοπό την ευρεία ενημέρωση και υποστήριξη νέων που είναι ή επιθυμούν να γίνουν γονείς, και έχουν ανησυχίες, απορίες και προβληματισμούς για τη διαδικασία του μητρικού θηλασμού και γενικότερα για τη ζωή με το παιδί!


Θα θέλαμε τη γνώμη σας!

Θα σας ενδιέφερε κάποια συνάντηση ολιγομελής ή ευρεία;

Με ποιά θεματολογία;
Ποιές ειδικότητες θα θέλατε στους ομιλητές;
Αν ήσασταν εκεί τί θα θέλατε να ακούσετε;
Τί θα σας ενδιέφερε να μάθετε;
Έχετε καμία ερώτηση;
Έχετε προηγούμενη ανάλογη εμπειρία;
Αν ναι, τι δεν σας ικανοποίησε;
Πως θα σας ευχαριστούσε μια εκδήλωση;

Σας απευθύνουμε τα παραπάνω ερωτήματα γιατί η γνώμη σας, οι προτάσεις σας, οι συμβουλές και οι υποδείξεις σας θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση των συναντήσεων-ομιλιών που σχεδιάζουμε για όλους εσάς!

Με χαρά περιμένουμε τα σχόλια σας! 
Photo: Incase 


1 σχόλια :

Ανώνυμος ,  25/1/11 13:38  

Πολύ καλη ιδέα. Προσωπικά ψάχνω εδω και καιρό κάποιο σεμινάριο που δεν έχει σχέση με τον θηλασμό αλλα εχει σχέση με τα βρέφη και τα παιδιά γενικότερα. Θα ήθελα να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο σχετικά με τις πρώτες βοήθειες που χρειάζεται ένα βρεφος/νήπιο/παιδί. Τα σημεία και την ένταση πίεσης αν πνιγεί ή καταπιεί κάτι, πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις σπασμών κτλ. Έχω διαβάσει καποια αρθρα αλλα θα ήθελα να το δω και στην πράξη. Αχρείαστο να ειναι σε ολους μας, αλλα δεν βλάπτει να εχουμε καποιες γνώσεις παραπάνω.

Μαρία

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP