Βιογραφικό της Lauri-Ann Robertson

Λώρη-Ανν Ρόμπερτσον
Μοριακός Βιολόγος BSCM 
Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
Ειδικός Ολιστικής Οικογενειακής Υγείας CHHCΗ Λώρη-Ανν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι, Καναδάς ως Μοριακός Βιολόγος και συνέχισε στο χώρο της βασικής έρευνας στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ.

Εξειδικεύθηκε στον τομέα του μητρικού θηλασμού και άρχισε να δουλεύει με θηλάζουσες μητέρες από το 2001. Για την πιστοποίησή της, συμμετείχε στις διεθνείς εξετάσεις International Board Certification Exams (IBCLE), όπου πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο για την χρονιά 2006 (σε πάνω από 3600 υποψηφίους).

Το 2011 η Λώρη-Ανν περάτωσε τις επιπλέον σπουδές της και έλαβε την πιστοποίησή της ως Women’s Holistic Health Coach.

Η Λώρη-Ανν ζει στην Ελλάδα από το 1995 όπου μαζί με τον σύζυγό της διευθύνουν το Family Wellness Athens (www.familywellness.gr), βοηθώντας μητέρες να διατρέφουν από κάθε άποψη, τις οικογένειές τους σωστά.

Το Family Wellness Athens είναι το μέρος όπου οι μητέρες λαμβάνουν υποστήριξη: με σεμινάρια προετοιμασίας μητρικού θηλασμού, για τον μητρικό θηλασμό, για την μετάβαση των βρεφών από τον θηλασμό στις στερεές τροφές, με σεμινάρια για την οικογενειακή διατροφή και την μητρική ευεξία και ισορροπία.

Η Λώρη-Ανν είναι μητέρα με 3 φανταστικά παιδιά.

Από τον Μάιο του 2011 είναι επιστημονική συνεργάτις του mitrikosthilasmos.com___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP