Βιογραφικό της Γεωργίας Χ. Κατσογριδάκη

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Βιοτεχνολόγος MSc
Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχ. Παν. Θεσσαλίας


Επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com | 06/2012
   
H Γεωργία Κατσογριδάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας.  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην μελέτη των επιπέδων λεπτίνης σε παχύσαρκους και λεπτόσαρκους  και τις διατροφικές ελλείψεις μετά από  βαριατρικές επεμβάσεις.

Έχει πολυσχιδή επαγγελματική δράση, δεδομένου ότι εργάζεται ως ιδιώτης διαιτολόγος από το 2005, ενώ έχει διατελέσει και εκπαιδευτικός στα ΤΕΙ Λάρισας. Η εμπειρία της περιλαμβάνει και τη διαχείριση κλινικών περιπτώσεων, δεδομένου ότι έχει συνεργασία με τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και τη χειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια σχετικά με το κλάδο της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να είναι σε επαφή με την τρέχουσα ιατρική γνώση.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και άλλων διεθνών και ξένων οργανισμών.

www.katsogridaki.grΆρθρα της κ.Γεωργίας Χ. Κατσογριδάκη:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP