Βιογραφικό του Στέλιου Ι. Γρηγοράκη

Στέλιος Ι. Γρηγοράκης
Ενδοκρινολόγος MD, Phd
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


Γεννήθηκε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Παν/μίου Αθηνών. Έκανε τη θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στα Φάρσαλα νομού Λαρίσης. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία, στο 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας και στο Γεν. Νοσ. Βόλου.

Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Ενδοκρινολογία στο Γεν. Νοσ. “Αλεξάνδρα και την διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή Παν/μίου Αθηνών με τίτλο “Ορμονικές παράμετροι και ινσουλινοαντοχή στον διαβήτη εγκυμοσύνης”.

Υπήρξε συνεργάτης - ερευνητής (post - doctorate fellow) στο πανεπιστήμιο McGill University, Department of Medicine, Fraser Laboratories, στο Μόντρεαλ του Καναδά, επιστημονικός συνεργάτης του Α΄ Ενδοκρινολογικού τμήματος του Νοσ/μείου “Αλεξάνδρα”, και υπεύθυνος Ενδοκρινολογικού Τμήματος του Μαιευτηρίου “ΗΡΑ”.

Σήμερα είναι υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο IASO GENERAL

Από το 1995 έως τώρα διατηρεί ιδιωτικό Ενδοκρινολογικό Ιατρείο.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και στον Καναδά.

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά περιοδικά (17). (Clinical Endocrinology, Diabetes Care, Gynecol Obstet Invest, General and Diagnostic Pathology, Metabolism, Diabetologia, Eur J Endocrinol, Diabetologia, Materia Medica Greca, Ιατρική, Βήμα Κλινικής Ογκολογίας.).

Επίσης, έχει γράψει 4 κεφάλαια σε βιβλία ενώ έχει και ένα σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια

Από τον Μάιο του 2011 είναι επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP