ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια θηλασμού και μητρότητας

Το mitrikosthilasmos.com οργανώνει στην Αθήνα τις ΔΩΡΕΑΝ θεματικές συναντήσεις-ομιλίες συμβουλευτικής για γονείς "Ρώτα από κοντά" με ομιλητές γιατρούς, ειδικούς από τον χώρο της υγείας και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας για θέματα σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, τη μητρότητα, την οικογένεια, το παιδί, την ψυχολογία.

Τα σεμινάρια θηλασμού και μητρότητας πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο χώρο και χρόνο. Στο τέλος των ομιλιών ακολουθεί συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές.


2014

2013

2012

2011

Η γνώμη σας μετράει!
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι για εσάς!
Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας ΕΔΩ

Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!Στόχος του mitrikosthilamsos.com είναι να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ενημέρωσης και πληροφόρησης όλων των γονέων, ειδικότερα για θέματα που σχετίζονται με τον μητρικό θηλασμό και να συμβάλει ουσιαστικά στην ενεργή υποστήριξη και επικοινωνία με κάθε τρόπο, γι' αυτό και η εξέλιξή του είναι διαρκής.

Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμα των νέων σεμιναρίων!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP