Βιογραφικό της Κάλλιας Θ. Γιαννιτσοπούλου

Κλινική διαιτολόγος - διατροφολόγος
MSc, MBA, SRD


Επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com από 01/2012
   
Η Κάλλια Θ. Γιαννιτσοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κλινική διαιτολόγος - διατροφολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Surrey της Μ. Βρετανίας στο τμήμα Διαιτολογίας Διατροφής, ενώ έχει μεταπτυχιακό (ΜSc) με άριστα στην κλινική διατροφή από το ίδιο Πανεπιστήμιο και δεύτερο μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και του Βρετανικού Συλλόγου Διαιτολόγων.

Από το 2003 μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει κλινική εμπειρία στο νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου στα τμήματα κλινικής διατροφής και έρευνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Imperial.

Παράλληλα για 2 έτη ήταν διαιτολόγος σε διαβητολογικό κέντρο στην Αθήνα και σε κέντρο απώλειας βάρους στον Πειραιά ενώ έχει συνεργαστεί και με κέντρο διαταραχών λήψης τροφής  (2008 - 2010) αποκτώντας εξειδίκευση στον τομέα αυτό.

Τον Οκτώβριο του 2005 οργανώνει το Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο "Σώμα Υγιές" στη Νίκαια, Πειραιά, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες ενηλίκων, παιδιών και εφήβων για απώλεια βάρους, κλινικές παθήσεις και αθλητική δραστηριότητα παρέχοντας παράλληλα ψυχολογική υποστήριξη.

Αρθρογραφεί εδώ και 7 χρόνια σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες (Αδέσμευτος Τύπος, Eλευθεροτυπία, Shape, Diva), είναι συντάκτρια σε θέματα διατροφής στο περιοδικό Prevention (2006-2011), ενώ έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις στο κοινό για θέματα διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της ιστοσελίδα: www.somaygies.gr


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP