Βιογραφικό της Ιωάννας Βασιλάκη

Μαία

Η Ιωάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1972 στην Ζάκυνθο.

Σπούδασε μαιευτική στο αντίστοιχο τμήμα της σχολής ΣΕΥΠ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Συμμετείχε σε έρευνα του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού, με θέμα “Μητρικό Γάλα και Ηπατίτιδα C”. Αποφοίτησε καταθέτοντας πτυχιακή εργασία με θέμα “Μητρικός Θηλασμός από το Βυζάντιο ως σήμερα”.  


Έγινε διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC το 2013.

Συμμετείχε σε δεκάδες αξιόλογα σεμινάρια από τα οποία ξεχωρίζουν τα:
- “Κίνηση και ήχος” με κεντρικό ομιλητή τον κ. Frederick Leboyer

- “Τοκετός στο νερό”, με ομιλητή τον Michel Odent
- Σεμινάριο βοηθού μητρότητας, με ομιλητή τον Michel Odent
- “Μητρικός Θηλασμός”, μετεκπαιδευτικό σεμινάριο, διοργάνωση Σ.Ε.Μ.Α. (2008)

Ήταν ομιλήτρια στο σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθηνών το 2009, ενώ το 2008 συμμετείχε στην ίδια διοργάνωση έχοντας την επιστημονική και καλλιτεχνική επιμέλεια σε παράλληλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την “Μητρικός Θηλασμός στη πρώτη ώρα της ζωής”.


Μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας 9 ετών και του Παναγιώτη 5, κατανόησε και εφάρμοσε τον Μητρικό Θηλασμό, όχι μόνο λόγο επιστημονικής τοποθέτησης αλλά πολύ περισσότερο με βάση την καθημερινή πρακτική της ίδιας και των λεχωΐδων με τις οποίες έρχεται σε επαφή.

Έχει εργαστεί ως Μαία στο τμήμα Λεχωΐδων του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ, ενώ σήμερα ασκεί την παραπάνω ειδικότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας .

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP