Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Παιδίατρος Μετεκπαιδευμένος στην Παιδοπνευμονολογία, ΟμοιοπαθητικόςΔιεθνώς Πιστοποιημένος Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com από τον Ιανουάριο του 2016

Βιογραφικό ▼Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Αποφοίτησε από το γενικό Λύκειο το 1990. Το έτος 1997 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική και έλαβε το πτυχίο του με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Από το έτος 1998 έως το έτος 2000 πραγματοποίησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου ενώ παράλληλα παρακολούθησε και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Master» Ογκολογίας.

Τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε τη χρονική περίοδο 2000-2001 απ’ όπου και βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του.

Ακολούθως εργάστηκε ως Ιατρός επί θητεία. Από το 2004 έως το 2007 ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική ενώ ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Πνευμονολογία.

Το έτος 2006 πιστοποιήθηκε στην εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής στα παιδιά (APLS).  Κατέχει τον τίτλο του πιστοποιημένου ομοιοπαθητικού και του Διεθνώς Πιστοποιημένου Συμβούλου Μητρικού Θηλασμού IBCLC.

Συμμετείχε συνολικά σε 2 δημοσιεύσεις σε αξιολογημένα ξενόγλωσσα περιοδικά και σε 3 σε Ελληνικά περιοδικά, σε 8 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και σε 49 ανακοινώσεις σε Ελληνικά συνέδρια.

Από το 2009 έως σήμερα εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Καστοριά.

Είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Καστοριάς, μέλος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Διεθνούς Εταιρείας για τα εισπνεόμενα φάρμακα στην Ιατρική και του Συλλόγου Πιστοποιημένων Συμβούλων Θηλασμού Ελλάδος "Γαλαξίας".

Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης και ενός γιου.

  ↑ Κλείστε το βιογραφικό

  Άρθρογραφία ▼

  Απαντήσεις στη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό" ▼

  Στοιχεία επικοινωνίας ▼

  ΙΑΤΡΕΙΟ:
  • Παιδιατρικό
  • Παιδοπνευμονολογικό
  • Μητρικού θηλασμού
  • Ομοιοπαθητικής για παιδιά
  Αθ. Διάκου 32, 52100 Καστοριά
  Τηλ 24670 88 0 88, Κιν: 697 32 38 700
  www.paidiatros.com.gr, info@paidiatros.com.gr

  ↑ Κλείστε τα στοιχεία

  ___________________________________

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

  ___________________________________
  ___________________________________
  ___________________________________
  ___________________________________

  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

  ___________________________________
  Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
  έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
  Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

  Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

    © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

  Back to TOP